Exploring the Effects of Coworking in Two European Cities: Financialisation Flows and Consumption Patterns in Athens and Berlin - Avdikos, Vasilis
Zdôraznenie úlohy coworkingových priestorov ako aktérov a sprostredkovateľov procesov spotreby a finančnej podpory v metropolitných oblastiach. Charakteristika a analýza dvoch rolí coworkingových priestorov.