The Cultural and Creative Economy in Italy: Spatial Patterns in Peripheral Areas - Crociata, Alessandro
Autoi mali za cieľ vyplniť veľkú medzeru v empirickej literatúre o geografii periférnych kreatívnych ekonomík. Analyzujú vývoj talianskej kultúrnej a kreatívnej ekonomiky ako štruktúry, odhaľujúc priestorové a organizačné vzorce systémov kultúrnej produkcie. Jedným z cieľom výskumu bolo, aby sa usmernila politika Talianska a EÚ na tento sektor.