The Urban Roots of Populism: Mapping and Explaining Populist Strongholds within Major Italian Cities (2013–2022) - Crulli, Mirko
Hľadanie najčastejšieho výskytu "populistických miest" v mestách. Analýza kompozičných a kontextových faktorov podporujúcich vytváranie populistických "pevností". Vnútromestské kompozičné a kontextové faktory pri hlasovaní za ideologicky odlišné populistické strany.