Obchodné tajomstvo a jeho ochrana zo strany zamestnávateľa - Mičudová, Tatiana
V dnešnej dobe čoraz viac podnikatelia dbá na ochranu svojich záujmov, kam zaraďujeme napr. obchodné tajomstvo, know-how, rôzne druhy dôverných informácií, ochranu spracúvaných osobných údajov a pod. Ochrana týchto aktív pomáha podnikateľom nielen si zachovávať svoju konkurenčnú výhodu, ale aj zvyšovať pravdepodobnosť dosahovania vyšších ziskov.