The Influence of Company Size on CSR Practices in Slovak Businesses: An Empirical Study - Kozáková, Jana
Cieľom tejto štúdie je preskúmať vzťah medzi veľkosťou spoločnosti a osvojením si praktík spoločenskej zodpovednosti (CSR) medzi slovenskými podnikmi. Vzhľadom na rastúci význam SZP v globálnom obchodnom prostredí môže pochopenie toho, ako veľkosť organizácie ovplyvňuje integráciu, certifikáciu, oceňovanie a podávanie správ, poskytnúť rozhodujúce poznatky pre tvorcov politík, obchodných lídrov a zainteresované strany. Výskum vypĺňa medzeru v doterajšej literatúre zameraním sa na slovenské podnikateľské prostredie, kde je takýchto štúdií pomerne málo.