Novinky v zákone o dani z príjmov od roku 2025 - Želonka, Michal
Rok 2025 prináša na Slovensku rozsiahle legislatívne úpravy v oblasti daní, ktoré ovplyvnia široké spektrum daňovníkov - od veľkých korporácií, malých a stredných podnikateľov, až po zamestnancov a investorov. Vláda v rámci konsolidačného balíčka zaviedla viacero opatrení, ktorých cieľom je stabilizácia verejných financií a reakcia na aktuálnu fiškálnu situáciu krajiny.