Training of Future Doctors in Computer Modeling - Baimakhanova, A. B.
Rýchle zmeny v modernej medicíne a požiadavky na prípravu špecialistov v medicíne vyžadujú aktívne využívanie počítačového modelovania v medicínskom vzdelávaní. Študovanie efektívnych metód zavádzania počítačového modelovania do vzdelávacieho procesu zdravotníckych vzdelávacích inštitúcií.