Etika, bezpečnost a AI: tři pilíře moderního bankovnictví - Knihová, Ladislava
Rastúce zapojenie umelej inteligencie (AI) do bankového sektora prináša mnohé príležitosti, ale súčasne sa do popredia dostávajú otázky etiky a bezpečnosti. Kľúčové princípy zodpovedného používania AI v bankovníctve a ich aplikácia vo firemnej praxi. RAI - Responsible AI (Zodpovedná umelá inteligencia). Investície do umelej inteligencie. Prínosy umelej inteligencie.