Měření uhlíkové stopy je zatím téma spíše pro větší klienty
ESG je jednou z hlavných oblastí, ktoré budú formovať bankovníctvo a finančný svet nielen v roku 2025, ale aj v nadchádzajúcich rokoch. Anketa, do akej miery táto politika ovplyvňuje fungovanie v rámci financovania projektov.