Engaging New Audiences: Innovative Tools for Museum and Gallery Development in Slovakia - Korobaničová, Iveta
Opis kvantitatívneho výskumu s cieľom preskúmať komplex nástrojov, ktoré používajú múzeá a galérie na dosiahnutie svojich cieľov a oslovenie cieľových skupín. Výskum predovšetkým poukazuje na významnú úlohu sociálnych médií a iných digitálnych nástrojov pri oslovovaní mladšieho publika.