Crowdfunding a P2P na vzestupu jakožto stále populárnější způsoby financování - Sobková, Martina
Finančný sektor prechádza v dnešnej dobe zásadnou transformáciou. Samotné tradičné bankové služby už klientom nestačia, a preto sa do popredia dostávajú inovatívne spôsoby nakladania s financiami. Nové technológie menia spôsob, akým platíme, investujeme a spravujeme svoje úspory, ale taktiež ako si požičiavame. Medzi najčastejšie alternatívne možnosti nových spôsobov riešenia financií dnes patrí crowdfunding a P2P (Peer To Peer) požičiavanie.