Struktura kognitivnogo soderžanija i kognitivnogo znanija russkoj lexiki - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Článok sa zaoberá úrovňou organizácie sémantického objemu slova a významom takéhoto chápania lexikálnej sémantiky pre rozvoj slovnej zásoby ruštiny v slovanskej triede. Relevantnosť výskumu je daná jazykovo-kognitívnym zameraním moderného výskumu nielen v lingvistike, ale aj v metodológii vyučovania jazykov.