Námety do nových európskych smerníc o verejnom obstarávaní - Hudec, Branislav
Tento článok je zbierkou nápadov, ktorých spoločným menovateľom je priniesť zjednodušenie pravidiel verejného obstarávania a ktoré budú ešte predmetom diskusie, čiže nemusia sa objaviť v oficiálnych návrhoch za SR a ak by aj niektoré boli zaslané na Európsku komisiu, nie je garantovaná ich akceptácia. Skúsme si tieto návrhy diskutované vrámci sekcie metodiky a vzdelávania Úradu pre verejné obstarávanie, ale aj vrámci komunikácie so zástupcami verejných obstarávateľov predstaviť a čitatelia si môžu vytvoriť vlastný úsudok o ich vhodnosti a prínose kefektívnejšiemu zadávaniu verejných zákaziek.