Pricipy ovladenija reč'ju pri izučenii russkogo jazyka Slavjanami v svete učenija L. P. Fedorenko - Markova, Elena, 1960-
Príspevok sa zaoberá zásadami osvojovania si reči, ktoré opísal známy metodik L. P. Fedorenko, z hľadiska výučby ruského jazyka pre zahraničných študentov.