Zájem o elektroauta roste, dotace jej mohou akcelerovat - Sobková, Martina
Elektromobily sa stávajú stále populárnejšou voľbou nielen medzi ekologicky zmýšľajúcimi vodičmi, ale i medzi firmami a jednotlivcami, ktorí hľadajú efektívne a úsporné spôsoby dopravy. S rastúcim tlakom na udržateľnosť, podporou zo strany vlád a technologickým pokrokom, sa prechod na elektrickú mobilitu javí ako nevyhnutný trend. Toho sú si vedomé aj leasingové spoločnosti, pre ktoré sa už financovanie elektromobilov stalo neoddeliteľnou súčasťou ich biznisu.