Mezi malými a středními podniky je ukryté zlato. Základem je ale osobní přístup - Prokop, Pavel
Ku kľúčovým segmentom firemného bankovníctva patria malé a stredné firmy a podnikatelia. Mnohí z nich čelia hlavne v posledných turbulentných rokoch rade výziev, ktoré by bez podpory bánk zvládali omnoho ťažšie. Základom komunikácie s nimi je ale osobný prístup.