Generativní AI mění marketingovou komunikaci - Řezáč, Jan
Generatívna AI, poháňaná pokročilými jazykovými a obrazovými modelmi, mení marketing tým, že produkuje veľké objemy prispôsobeného obsahu – text, obrázky a videá – rýchlejšie a lacnejšie ako kedykoľvek predtým. Tento posun znižuje závislosť od špecializovaných kreatív a umožňuje vysoko personalizovaný dosah vo veľkom rozsahu. Obchodníci si musia osvojiť nové nástroje, prispôsobiť svoje pracovné postupy a neustále sa učiť, aby zostali konkurencieschopní v odvetví na pokraji rýchleho vývoja poháňaného umelou inteligenciou.