Experience Minimizes the Pull-to-Center Effect in Newsvendor Decisions - Brokešová, Zuzana, 1985-
Asymetrický efekt „pull-to-center“ pre predajcov noviniek je robustným zistením v operáciách a pochopenie toho, prečo predajcovia noviniek robia neoptimálne rozhodnutia, je kľúčom k identifikácii spôsobov, ako zlepšiť kvalitu rozhodovania v tejto kritickej úlohe.