Other Fundamental Systems of Solutions (D2 -2αD+α2 + β2 )n y=0, β≠0 - Fecenko, Jozef
Problém sa rieši pomocou vhodnej transformácie Wronskej matice, riešením nelineárneho diferenciálurovnice a následným výpočtom determinantu modifikovanej Wronskej matice aplikáciou Laplaceovej generalizované rozšírenie.