Fundamental Systems of Solutions of Some Linear Differential Equations of Higher Order - Fecenko, Jozef
Článok sa zaoberá problematikou existencie fundamentálnych systémov na riešenie niektorých typov homogénnych lineárnych diferenciálnych rovníc s konštantnými koeficientmi, ktoré sú vytvorené pomocou vyšších derivácií takzvanej fundamentálnej funkcie.