The Impact of the Adoption of the Rehabilitation Tax Package in the Czech Republic on the Progressivity of Personal Income Tax - Slezák, Jiří
Prehľad vybraných daňových zmien v Českej republike od roku 2024 v rámci prijatia konsolidačného balíka. Analýza daňovej progresivity daňového systému Českej republiky v rokoch 2023 a 2024. Vybrané daňové zmeny v ČR a zhodnotenie vplyvu zmien v intervalovej progresivite.