Axiologičeskaja sostavljajučaja glagolnych novoobrazovanij v sovremennom russkom jazyku - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Účelom príspevku bolo analyzovať verbálne neoderiváty z hľadiska spôsobov vyjadrenia hodnotenia nominovaných akcií a udalostí v nich. Na materiáli verbálnych novotvarov autor analyzuje mechanizmy vzniku hodnotiacej zložky.