Różnice we wzorach żywieniowych starszych kobiet na Górnym Śląsku ze względu na ich sytuację finansową i społeczną - Gajda, Robert
Posúdenie variácií v stravovacích návykoch starších žien z Horného Sliezska, vyplývajúcich z ich finančného a sociálneho postavenia.