Sovremennyje gramatičeskije sredstva ob'jektivacii dejstviteľnosti v trudach Je. N. Remčukovoj - Markova, Elena, 1960-
Analýza diel známej špecialistiky na ruskú gramatiku a tvorivú lingvistiku, E. N. Remčukovej. Identifikácia trendov a neologických procesov opísaných Remčukovou, ktoré si vyžadujú ďalšie pozorovania a výskum.