Zaklínadlo value for money 2: evropské benchmarky pro IŽP - Desanti Danielowitzová, Nina
Na jeseň 2023 vydala EIOPA revidovanú metodiku pre posúdenie value for money pre investičné životné produkty. Metodika nadväzuje na dlhodobú stratégiu európskeho orgánu dohľadu ohľadom vymedzenia princípu value for money a jeho povinného zavedenia do praxe národných orgánov dohľadu.