Glagolnaja univerbacija ako jedna iz sovremennyh derivacionnych tendencij - Markova, Elena, 1960-
Fenomén univerbácie ako proces a ako metóda tvorenia slov v modernom ruskom jazyku. Zdôvodnenie fenoménu verbálnej univerbácie, identifikácia znakov tvorenia verbálnych univerbátov, opis hlavných oblastí ich výskytu a fungovania na základe moderného ruského jazykového materiálu.