Za rok 2024 dramaticky vzrostly pojišťovnám náklady na pojistné plnění - Smetana, Martin
Česká asociácia poisťovní od začiatku roku 2024 publikuje novú podobu štvrťročných štatistík vychádzajúcich z jednotného rámca vykazovania údajov o poistnom trhu pre účely dohľadu. V štatistikách je aj možnosť sledovať trendy vývoja spojené aj s počtom a objemom riešených poistných udalostí.