Design of the Information System for Monitoring the Quality of the University - Drobný, Michal
Tento článok ďalej rozoberá požiadavky na hodnotenie vnútorného systému kvality na Paneurópskej vysokej škole (PEU), ktoré sú definované internými smernicami PEVŠ na základe podmienok popísaných v zákone č. 269/2018 zabezpečujúci kvalitu vysokoškolského vzdelávania a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a na základe tejto analýzy navrhnúť a implementovať informačný systém, ktorý bude slúžiť na riadenie vnútorného systému kvality na PEÚ. V nasledujúcich kapitolách je popísaný celý proces tvorby tohto informačného systému od analýzy, cez implementáciu a testovanie až po nasadenie do výroby a používania na PEÚ, ako aj to, ako by mal byť riadený budúci vývoj systému.