Hodnoticí zpráva GDPR 2024 - Lix Andraščiková, Jana
Hodnotiaca správa z revízie od Európskej komisie ohľadom GDPR. Poukázanie na pretrvávajúcu roztrieštenosť implementácie GDPR medzi členskými štátmi, čo sťažuje medzinárodný obchod a inovácie. Na zlepšenie tejto situácie bolo členským štátom odporúčané alokovať dostatočné zdroje pre dozorné úrady.