Visualization of Production Data Using Node-Red - Cigánek, Ján
Príspevok efektívne rieši kritickú integráciu systémov SCADA v modernej priemyselnej automatizácii, konkrétne sa zameriava na vizualizáciu a riadenie výrobných procesov. Skúmaním aplikácie v reálnom svete – pomocou školskej modelovej výrobnej linky riadenej PLC zariadením a vizualizovanej prostredníctvom platformy Node-RED – tento článok ponúka cenné poznatky o praktickej implementácii takýchto systémov. Navrhovaná práca nielenže zdôrazňuje dôležitosť vizualizácie dát pri zefektívňovaní operácií, ale zároveň podčiarkuje rastúcu potrebu efektívnej kontroly a monitorovania výrobných procesov.