Artificial Intelligence in E-commerce: Comparing Outputs from AI Tools - Žyla, Petr
Využitie umelej inteligencie (AI) pre vývoj a riadenie elektronického obchodu na platforme PrestaShop. Preskúmanie potenciálu výziev generovaných AI na zlepšenie rozvoja elektronického obchodu porovnaním výstupov dvoch popredných nástrojov AI.