Rozpočtové provizórium v podmienkach obce - Konečná Veverková, Ingrid
V príspevku upozorníme na povinnosti obce pri hospodárení v rozpočtovom provizóriu. Odpovieme na časté otázky spojené s uplatňovaním pravidiel rozpočtového provizória v aplikačnej praxi.