Tlačivo daňového priznania subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2024 - Brániková, Mária
Tlačivo daňového priznania je jednotné pre všetky právnické osoby v Slovenskej republike. Cieľom príspevku je na príklade obce s hlavnou a podnikateľskou činnosťou vypracovať daňové priznanie k dani z príjmov. Ostatné subjekty, ako sú vyššie územné celky, rozpočtové a príspevkové organizácie, môžu postupovať obdobne.