Inventarizácia, vyraďovanie a likvidácia majetku - Konečná Veverková, Ingrid
V príspevku sa venujeme procesu vyraďovania a likvidácie majetku, ktorý obvykle nastáva po zákonnom ukončení procesu inventarizácie majetku, záväzkov a rozdielu majetku a záväzkov. Ponúkneme širší pohľad na problematiku vyraďovania a likvidácie majetku, odpovieme na časté otázky spojené s týmito činnosťami.