Individuálna účtovná závierka v samospráve za rok 2024 - Majorová, Miriam
Týmto príspevkom uzatvárame tematiku zostavenia individuálnej účtovnej závierky v účtovných jednotkách samosprávy. V predchádzajúcich číslach sme sa zaoberali uzatvorením účtovných kníh a tabuľkovou časťou poznámok. Proces zostavenia účtovnej závierky ukončíme tematikou spracovania textovej časti poznámok.