Účtovanie rezervného fondu a peňažných fondov v obci, VÚC a v ich príspevkových organizáciách - Urbanová, Terézia
V predchádzajúcom vydaní časopisu sme uverejnili príspevok o účtovaní rezervného fondu a peňažných fondov v obci, VÚC a v ich rozpočtových organizáciách. V nasledujúcom článku sa venujeme účtovaniu v príspevkovej organizácii.