Finančné vzťahy v samospráve - Macháčová, Tatiana
Transfery sú jednou z oblastí, ktorá je špecifická pre organizácie územnej samosprávy. V nasledujúcom článku sa podrobne venujeme účtovaniu bežných a kapitálových transferov v obciach a v rozpočtových a príspevkových organizáciách nimi zriadených.