The Impact of Digital Quality of Life on Artificial Intelligence Development: A Case Study Using the DQL and AIRI Indexes - Košíková, Martina
Táto štúdia skúma vzťah medzi pripravenosťou na digitálnu kvalitu života (DQL) a umelou inteligenciou (AI) v európskych krajinách, pričom ako nástroje hodnotenia sa využíva index digitálnej kvality života (DQL) a index pripravenosti na AI (AIRI).