Finančné výkazníctvo a vyplývajúce povinnosti v roku 2025 - Macháčová, Tatiana
Cieľom článku je poskytnúť prehľad aktuálnych a platných predpisov a komplexné informácie o finančnom výkazníctve rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií, štátnych účelových fondov, obcí a vyšších územných celkov na príslušný rozpočtový rok.