Niektoré nedostatky pracovných zmlúv - Ukropec, Anton
Príspevok poukazuje na všeobecné nedostatky pracovných zmlúv, na nedostatky pri spracúvaní osobných údajov, najmä na uvádzanie nadbytočných osobných údajov v pracovných zmluvách, ďalej na uvádzanie súhlasu so spracúvaním osobných údajov v pracovných zmluvách, ako aj zverejňovanie pracovných zmlúv na webových sídlach obcí.