Proteín neustále rastie - Kapitán, Peter
S trochou nadhľadu by sa dalo povedať, že to, čo je pre krátkodobý biznis dubajská čokoláda, je pre dlhodobý pridaný proteín. Ak dnes niekomu poriadne nefunguje biznis, stačí, aby do svojho výrobku pridal proteín, a úspech má zaručený. Všetko sa to začalo opatrne pudingmi obohatenými proteínom, ktoré skúšalo len zopár odvážlivcov, no rýchlo sa z pridaných bielkovín v potravinách stal obrovský hit. A aktuálne čísla aj kroky výrobcov ukazujú, že tento trend rozhodne nie je na ústupe.