Kvalita služby je pre online predaj potravín kľúčová - Kapitánová, Tatiana
Pribúdajú noví hráči, tí starí zlepšujú služby. Online nakupovanie potravín sa aj na Slovensku stáva dostupnejším a obľúbenejším. Napriek tomu, že jeho trhový podiel je stále nízky, pozitívny vývoj iných ukazovateľov naznačuje, že tento segment má potenciál na ďalší rozvoj. O všetkom rozhodne služba. Ak bude dostatočne kvalitná, presvedčí zákazníkov o tom, že nakupovať potraviny cez internet má v mnohých situáciách zmysel.