Konkurujeme prístupom, nie cenami - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s Jozefom Berkom, ktorý sa rozhodol rozbehnúť koncept malých potravín v tesnej blízkosti zákazníkov. Pred desiatimi rokmi tak prišli na trh Delia potraviny. Pri expanzii sa skôr ako na kvantitu, Delia sústreďuje na kvalitu lokalít. Zákazníkom chce ponúknuť iný sortiment, ako nájdu v supermarketoch.