Papier sa sústredí na kreatívcov - Kapitán, Peter
Papierový diár, poznámkový blok alebo zošit s receptami sa v dnešnej digitálnej dobe stali viac romantickou spomienkou než nevyhnutnosťou. Ak by však niekto očakával, že pre firmy vyrábajúce písacie a kancelárske potreby to bude konečná, nemôže byť na väčšom omyle. Jedna vec sú školské potreby, kde je pero a papier stále neodmysliteľnou súčasťou výuky, no ani v dospelom svete sa tradičné manuálne pomôcky ani zďaleka nestratia.