Novinky v oblasti spotrebných daní - Sandtner, Lucia
Tabak – sadzba spotrebnej dane z tabakových výrobkov, tabakovej suroviny a bezdymového tabakového výrobku. Inovatívne tabakové výrobky. Novela zákona o spotrebnej dani z elektriny, uhlia a zemného plynu. Spotrebná daň z minerálneho oleja.