Using YouTube in Language Education in Non-linguistic Universities: Bridging the Theory and Practice - Spišiaková, Mária, 1973-
YouTube a funkcia Webu 2.0 v jazykovom vzdelávaní. Sedem dôvodov a päť základných kritérií prečo vyučovať cudzie jazyky prostredníctvom YouTube.