Postup pri vyhodnotení ponúk v prípade viacerých ponúk predložených jedným uchádzačom - Scheberová, Magdaléna
Článok sa venuje praktickým otázkam vyhodnocovania ponúk vo verejnom obstarávaní v prípadoch, keď ponuka obsahuje nejasnosti, najmä rozdielne ceny. Autorka informuje, ako verejný obstarávateľ rozlišuje medzi zrejmou chybou a nedovolenou zmenou ponuky, aké sú postupy pri ich vyhodnocovaní a ktoré návrhy sú považované za rozhodujúce. Príspevok ponúka prehľad konkrétnych situácií a odporúčania na predchádzanie problémom pri vyhodnocovaní ponúk.