Impact of Socio-Economic Factors on Digital Literacy and Security - Lukáč, Jozef, 1991-
V súčasnom digitálnom prostredí, kde dezinformácie a kybernetické hrozby predstavujú značné výzvy, je nevyhnutné vyvinúť a implementovať účinné stratégie na zvýšenie digitálnej gramotnosti a bezpečnosti. Táto štúdia skúma prístupy Slovenska k individuálnemu digitálnemu manažmentu so zameraním na politiky a iniciatívy zamerané na zvýšenie digitálnej gramotnosti a posilnenie kybernetickej bezpečnosti.