Aktuálne požiadavky na zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti vo verejnej správe - Kohout, Radoslav
Verejná správa je čoraz viac závislá od informačných a komunikačných technológií. Elektronické služby občanom, digitálna komunikácia medzi úradmi a elektronické spracovanie údajov prinášajú mnohé výhody, ako sú efektivita, transparentnosť, rýchlosť a dostupnosť služieb. technologický pokrok však prináša aj nové výzvy v oblasti kybernetickej bezpečnosti, na ktoré je nevyhnutné zodpovedne reagovať. V prvej časti seriálu sa autor venuje požiadavkám na zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti z hľadiska miest a obcí.