Developing Listening Comprehension through Podcasts in Foreign Language Learning - Kucharová, Jana, 1981-
Predstavenie jednej z možností rozvoja porozumenia počúvania pomocou moderných médií – podcastov – v procese výučby a osvojenie si cudzieho jazyka.